CONCERT SOLIDARI D’HIVERN 2021

La música del barri recolza la Xarxa de Suport del Carmel i de la Font d’en Fargues amb un CONCERT SOLIDARI D’HIVERN al Casal des d’on es recaptaran diners perquè la Xarxa pugui seguir treballant per no deixar a cap veïna ni veí enrere, abastint a les famílies i persones necessitades d’aliments, productes de primera necessitat, assessorament laboral i suport emocional, entre d’altres.

Les entitats i grups musicals actius al Casal Font d’en Fargues: Música amb Pausa, la Coral Font d’en FarguesLes Fusa s’uneixen amb el duet UAL·LA! per oferir un concert que tapi els vuits econòmics i socials sorgits de la crisi de la COVID-19 al barri.

Després de gairebé un any ple de dificultats i restriccions per assajar, poder fer actuacions i seguir en actiu, les agrupacions musicals de la Font d’en Fargues es reuneixen per fer un concert on poder reivindicar un escenari millor pels músics davant la pandèmia i fer una crida a suport mutu del veïnat.

El CONCERT SOLIDARI D’HIVERN de la Font d’en Fargues serà el pròxim dissabte 6 de febrer a les 19:30 h.

Podeu adquirir les vostres entrades en el següent enllaç, fent aportacions de 5, 10, 15 o 20 euros. I també podeu fer els vostres donatius com a ‘fila 0′ a través de BIZUM al telèfon 607558592 o bé presencialment al Casal (contribuint amb un mínim de 5 euros).

The Entrada 5€ ticket sales has ended!
The Entrada 10€ ticket sales has ended!
The Entrada 15€ ticket sales has ended!
The Entrada 20€ ticket sales has ended!

Data

06 febr. 2021
Finalitzat

Horari

19:30 - 21:30

Preu

5€, 10€, 15€, 20€
Categoria

Deixeu un comentari

Go to Top