RECITAL POÈTIC DE SANT JORDI: ‘OMBRES I LLUMS’

El proper diumenge 25 d’abril, el grup de teatre TdC i la Coral Font d’en Fargues organitza una lectura de textos poètics i literaris amb intervencions musicals.

Es llegiran textos d’escriptors de qui commemorem el naixement: el poeta Charles Baudelaire; Jean de La Fontaine, l’autor de les famoses faules; Dante Alighieri, autor de la Divina Comèdia, i l’escriptora Montserrat Roig.

El grup de teatre TdC s’ocupa de l’organització i convida aquelles sòcies i usuàries del Casal que es vulguin sumar a la lectura a participar a l’acte llegint algun (un) dels textos d’aquests autors. Per apuntar-s’hi cal: tenir ganes de llegir els textos en públic, poder assistir a l’acte de lectura (dia 25/4 de 19,30h del vespre) i poder assistir a un assaig amb el director un dia de la setmana del 12 al 16 d’abril, a la tarda/vespre. Si hi esteu interessats, escriviu un correu a l’adreça info@casalfontdenfargues.cat, deixant el vostre nom i cognom, una adreça de correu electrònic i un telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos el text a llegir i per convocar-vos a l’assaig de lectura.

Preu: Entrada solidària. Cal portar aliments o productes d’higiene per a la Xarxa d’aliments!

Organitza: Grup de Teatre TdC i la Coral Font d’en Fargues

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

Places exhaurides. Si et vols apuntar a la llista d'espera envia un correu a: info@casalfontdenfargues.cat.

Data

25 abr. 2021
Finalitzat

Horari

19:30

Preu

Donació per a la Xarxa d'Aliments
Categoria

Deixeu un comentari

Go to Top